Ervaringen van anderen

Lees hieronder wat anderen ervaren hebben.

Reviews

Wat anderen over mij vertellen

Volwassene (begeleiding)

“Je oordeelt niet en bent snel, kritisch, zacht en tegelijkertijd scherp. Ik heb genoten van de momenten waarop we samen hebben gelachen, maar vooral van alle goede gesprekken. Bedankt voor het vertrouwen dat je in mij had en zo intens uitstraalde dat ik er zelf ook een beetje in begin te geloven!”

 

Ouder van twee kinderen (onderzoek)

“Bedankt voor je steun afgelopen tijd. Ik ben heel dankbaar dat mijn kinderen bij jou terecht zijn gekomen voor onderzoek. Je bent lief en begripvol.”

 

Moeder van een 8-jarig kind (onderzoek en begeleiding)

“Onze zoon heeft zich altijd enorm gehoord en gezien gevoeld bij jou, wat is hij daardoor gegroeid!”

 

Ouders van 7-jarig kind (begeleiding)

“Dank voor de enorm waardevolle tips en begeleiding die zowel onze zoon als wij van jou hebben mogen ontvangen. Telkens weer gaf jij ons een andere visie op bepaalde zaken en de energie om weer verder te gaan.”

 

Kind 10 jaar (onderzoek en begeleiding)

“Hallo Felicia, u was een goede therapeut. Ik heb veel geleerd en er erg van genoten. Ik hoop dat u nog veel leuke kinderen krijgt bij De Groeisleutel!”

 

Kind 12 jaar (onderzoek en begeleiding)

“Heel erg bedankt voor de leerzame maar ook leuke tijd. Ik weet nog dat ik er helemaal geen zin in had, maar het was heel anders dan ik had gedacht. Ik leerde mezelf echt begrijpen en kennen. Ik leerde waarom ik zo denk en ben voor het grootste deel van mijn zenuwen voor toetsen af. Ook ben ik minder vaak en minder lang boos. Ik ben heel blij dat ik toch gekomen ben. Ik ga dit ‘avontuur’ nooit vergeten!”

 

Ouders van drie kinderen (onderzoek en begeleiding)

“Veel dank voor al je hulp steeds weer! Zoals onze zoon zegt: ik ben nu eindelijk gelukkig op school! Zonder jouw hulp hadden wij niet gekund! Tot de volgende keer (-;”

 

Ouders van een 7-jarig kind (ouderbegeleiding)

“Door jou hebben wij veel kennis opgedaan over hoogbegaafdheid en zijn we ons kind veel beter gaan begrijpen. Door de situaties die we besproken hebben, hebben wij met vallen en opstaan geleerd wat hij van ons nodig heeft. Hierdoor is er veel meer rust en verbinding in ons gezin. Jouw rust, kennis, humor en eerlijkheid vonden wij heel prettig. Je bent een enorme steun geweest.”

 

Kind 9 jaar (begeleiding)

“Ik vind het super en gezellig met je. Bedankt daarvoor. Je hebt me een heel stuk geholpen en nu gaat het super met mij!”

 

Ouders 8-jarig kind (ouderbegeleiding en begeleiding kind)

“Ontzettend veel dank voor je warme en kundige begeleiding. Dankzij jou hebben wij ons zonnetje in huis weer terug!”